С анкетиране на преминаващите днес през ГКПП Дунав мост, стартира кампания по

...
С анкетиране на преминаващите днес през ГКПП Дунав мост, стартира кампания по
Коментари Харесай

Гласът на гражданите ще е водещ в борбата с корупцията по границите

С проучване на преминаващите през днешния ден през Граничен контролно-пропусквателен пункт Дунав мост, стартира кампания по граничните пунктове, ориентирана срещу корупцията. Целта е да се увеличи информираността и доверието в активността на държавната администрация и на полицията. Инициативата е в границите на план „ Остани чист, кажи НЕ на корупцията “, изпълняван от Дирекция „ Вътрешна сигурност “ на Министерство на вътрешните работи. Действията са взаимни с регионалните администрации по места и ще продължат и по други гранични пунктове в страната.
През целия ден на пътуващите към България ще се раздават от български и румънски чиновници по сигурността и доброволци разнообразни материали на български и румънски език, които да ги осведомят за правата им и за методите да алармират за корупционни дейности. Посланието е към обществото до демонстрира непоносимост към тези прояви, откакто жителите са осведомени със своите права и отговорности.
Специални анкетни карти ще обобщават опита на българи и непознати жители по въпроса за корупцията у нас. Гражданите утвърждават концепцията, само че чакат тя да докара до бързи и съответни резултати. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР